Ismét bíróság előtt a volt barátnőjét megvakító férfi: csak részben érzi bűnösnek magát

Forrás: Police.hu -
tárgyalás tragédia Kemecse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot sokkolta Gabriella története. A fiatal nőt volt párja brutálisan bántalmazta, puszta kézzel megvakította, majd árokba dobta eszméletlen áldozatát. A Nyíregyházi Törvényszéken elkezdődött az országos felháborodást kiváltó ügy tárgyalása.

Az előkészítő ülésen az ügyészség azt kérte, hogy a bíróság ítélje tényleges életfogytiglani fegyházra Gy. Attilát, ami azt jelentené, hogy a 35 éves férfinak esélye sem lenne élve kijönni a rácsok mögül.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett 2020. júliusától tartó szerelmi kapcsolata kiegyensúlyozatlan volt, többször szakítottak egymással. A nőt 2022. február 5-én békülési szándékkal kereste fel a férfi Kemecsén, ám az udvaron összeszólalkoztak, ezután Gy. Attila a nőt egy üres telekre vonszolta, ahol a földre vitte, fojtogatni kezdte, majd puszta kézzel megvakította. Abban a hiszemben távozott, hogy kioltotta a nő életét, közben pedig a szomszédok is megjelentek a helyszínen.

Kemecse, gyilkossági kísérlet, csonkítás Forrás: Police.hu

Gy. Attilát korábban, még a nő korábbi bántalmazása miatt nem jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélték.

A mostani tárgyaláson a vádlott nem kívánt hosszabb vallomást tenni.

"Bűnösnek érzem magamat részben, viszont nem fogadom el az ügyészi indítványt. A testi sértésben bűnösnek tartom magam, de szándékom nem volt a gyilkosságra, nem akartam megölni" - mondta a férfi, akiről közben kiderült, hogy azóta új élettársa van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.