Kemecsei brutális támadás Vakság megvakított ítélet Kemecse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot sokkolta Gabriella története. A fiatal nőt volt párja brutálisan bántalmazta, puszta kezével kinyomta a szemeit, majd árokba dobta az eszméletét vesztett áldozatát. A férfit hat év fegyházra és hat év közügyektől eltiltásra ítélte a Nyíregyházi Járásbíróság

Az ítélet szerint 2020 júliusában érzelmi kapcsolat alakult ki Gy. Attila és későbbi áldozata, Gabriella között. A férfi három évvel ezelőtt találkozót beszélt meg a lánnyal a kemecsei lakóhelyén, a korábbi tartozásai rendezése miatt.

Gy. Attila két ismerősével, az ügy két másik vádlottjával érkezett a találkozóra. A férfi beszélgetni kezdett Gabriellával, majd megállapodtak abban, hogy Nyíregyházára utaznak együtt. A lány azonban Nyíregyházán jelezte, hogy szeretne inkább hazamenni, de a férfi ezt nem engedte meg neki. Az autóban befogta a száját, és közölte vele, hogy nem mehet sehova. Amikor a lány megpróbált az autóból kiszállni, Gy. Attila lenyomta őt az ülésre, ezt látta két cinkostársa is. Két nappal később Gy. Attila az egyik vádlott társával és Gabriellával Berettyóújfaluba ment, ahol a nőnek sikerült megszöknie, és segítséget kérnie egy boltban.

Gy. Attila 2020. december 13. és 14. napján is megverte és megrugdosta a lányt, aki telefonon hívta a nagybátyját, hogy vigye el a férfitől. Amikor rokonai az esti órákban érte mentek, a lány beszállt hozzájuk az autóba, azonban a férfi kinyitotta a kocsi ajtaját, majd kirángatta őt az autóból, földre lökte és megrugdosta.

Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész, a vádlottak és a védőik is fellebbeztek.

Pokrócok alá rejtőzött a szemkinyomó: így fogták el a rendőrök a kegyetlen kemecsei támadót Forrás: Police.hu

Gy. Attilának egy másik eljárásban tárgyalják majd azt a tavaly februári ügyét, amelyben megvakította Gabriellát. Ekkor a férfi kihívta beszélgetni a lányt az udvarra, de vitába keveredtek. A férfi megragadta a nőt, és a családi ház közelében lévő üres telekre vonszolta, ahol ölési szándékkal fojtogatni kezdte.

A nő próbált védekezni, kiabált, és a férfi ujjait is megharapta.

Ekkor a Gy. Attila nagy erővel, puszta kézzel kinyomta a nő mindkét szemgolyóját, amitől a lány elvesztette az eszméletét. A férfi úgy gondolta, hogy az áldozata meghalt, ezért felhagyott a bántalmazással.

A nő korábbi kiáltozására ekkor értek a helyszínre a szomszédok, láttukra a férfi elszökött a helyszínről, de a hatóságok napokon belül elfogták. A nő életét az mentette meg, hogy azonnal kórházba szállították, de a látását elveszítette.

Az ügyészség tényleges életfogytiglant kért ebben az ügyben a többszörös erőszakos visszaeső férfire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.