Halott nőt loptak meg a halottszállítók Székesfehérváron

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
biztonsági kamera halottszállító lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyomorforgató eseményt rögzített egy biztonsági kamera.

Bíróság elé állították azt a két férfit, akik a munkavégzés során ellopták egy elhunyt nő megtakarított pénzét, miközben a holttestet szállították el az otthonából. A két férfit még 2022. december 30-án hívták az elhunyt személy lakására.

"A lakásban a vádlottakat az elhunyt testvére fogadta, aki korábban az elhunyt kézitáskáját az abban lévő 100.000 forint készpénzzel együtt a lakás nappalijának a kanapéján helyezte el a saját táskája mellett" - írja közleményében az ügyészség.

"Miután a vádlottak megérkeztek, az egyik férfi kezével a táskákra mutatva a társa figyelmét azokra felhívta, majd az elhunyt személy testvére után ment a lakás másik szobájába. A társa eközben a nappaliban egyedül maradt, az elhunyt nő táskájában kutatott, majd abból 100.000 forintot kivett, és azt a nadrágzsebébe rejtve eltette" - írta az ügyészség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.