Eltűnt a 13 éves Evelin, a rendőrség nagy erőkkel keresi a budapesti lányt

rendőrség eltűnés eltűnt lány Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Evelint szombaton délután látták utoljára.

A rendelkezésre álló információk alapján a 13 éves lány március 4-én, szombaton 14 óra körül a XXI. kerületi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik Horváth Evelint, akiről személyleírás is megjelent a police.hu-n.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A lány körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú fekete hajú és fekete szemű. Az eltűnésekor kék farmert, fehér sportcipőt, barna mellényt és pulóvert viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a 13 éves lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon – írják a közleményben.

Horváth Evelin fotóját ide kattintva találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.