A Magyar Közút adományt gyűjt elhunyt kollégájuk családjának

adomány halál Magyar Közút Kht.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes családapa februárban szenvedett súlyos balesetet, majd életét vesztette. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. adományt gyűjt a férfi családjának. 

A kétgyermekes apa tragikus balesetet szenvedett, amikor a Magyar Közút kisbuszával haladtak. A szemben lévő sávban egy autós elütött egy szarvast, az állat pedig a kisbuszba csapódott. Imre súlyos sérüléseket szenvedett.

"Az ütközés ereje akkora volt, hogy a szarvas gyakorlatilag lebontotta a brigádszállító tetejét. Imre súlyos, életveszélyes fejsérüléssel került a szombathelyi kórházba" - írta akkor a Magyar Közút. Egy ország szorított azért, hogy felépüljön, de sajnos február 24-én a férfi életét vesztette. A Magyar Közút most adománygyűjtést hirdetett a férfi családjának a megsegítésére.

"Adománygyűjtés elhunyt körmendi kollégánk családjának megsegítésére. Horváth Imre, körmendi munkatársunk 2023. február 13-án, hétfő reggel súlyos közúti balesetet szenvedett, amikor a 76-os főúton egy vele szemben közlekedő autós elütött egy szarvast, ami az ütközés során átrepült a szemközti sávba, pont ahol haladt a mérnökségi autóval. Több ezren szorítottak felgyógyulásáért, de február 24-én reggel megpihent. Imre 36 éves volt, 2 kisgyermek édesapja.

Társaságunk saját halottjának tekinti és minden rendelkezésünkre álló lehetőséget kihasználva igyekszünk a családot segíteni. Mivel Imre halálával nehéz körülmények közé került Imre családja, ezért kérjük, ha van lehetőségetek segíteni nekik, akkor a következő számlaszámra küldhetitek felajánlásaitokat: Csonka Bernadett, OTP 11773470-01421361. A közleménybe kérjük beírni: adomány.
A család nevében ezúton is köszönjük mindenkinek a segítségét" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.