Buszvezetőre támadt egy részeg nő Tárnokon

Forrás: Shutterstock -
részeg nő buszvezető rendőrség Tárnok támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy órába se telt és megbilincselték az érdi rendőrök azt a 36 éves tárnoki nőt, aki a gyanú szerint kedd este egy menetrend szerint közlekedő busz sofőrjének esett neki.

Érd, Fő téren szállt fel egy fiatal pár az autóbuszra 2023. március 7-én este. A duó nő tagja elsőként párjával kezdett hangoskodni, vitatkozni, később azonban az utasokba is belekötött. A busz vezetője a látottakat, hallottakat nem hagyta szó nélkül, kérte,hogy a következő megállóban, Tárnokon szálljanak le a járatról. A férfi így is tett, párja azonban nekirontott a buszsofőrnek, ordibált és szidalmazta őt, a vezetőfülke ajtaját folyamatosan rugdosta, a férfit többször megütötte. A pár férfitagja visszaszaladt és közbelépett, végül ő tessékelte le a buszról a dühöngő nőt. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett, azonnal tárcsázta a segélyhívót.

Buszvezetőre támadt egy részeg nő Tárnokon Forrás: Shutterstock

A rendőrök forró nyomon indultak a tettes után, a buszmegállótól mintegy 200 méterre már meg is bilincselték az önkívületi állapotban lévő nőt, kihallgatása azonban némi időt váratott magára.

A bűncselekmény elkövetését Sz. Tímea elismerte a nyomozók előtt. Részletes vallomást nem tett, annyit viszont elmondott, amikor balhézott, nagyon részeg volt, konkrétan arra sem emlékszik, hogy buszon utazott volna.

A 36 éves nőnek bántalmazással elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt kell felelnie, az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya gyorsított eljárásban állítja bíróság elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.