Oláh Ibolya: "Sokszor nem a megfelelő emberekkel vettem körül magam"

Forrás: Duna TV -
Oláh Ibolya Tűzcsiholó gyerekkor állami gondozott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Ibolya a Megasztárral robbant be a köztudatba, ám az utóbbi időben nagyon keveset láthattuk őt a tévéképernyőn. Tavaly azonban visszatért és rögtön megnyerte A Dal című műsort, most pedig ő az egyik nagy esélyese a Sztárban Sztár idei évadának.

Oláh Ibolya állami gondozásban nőtt fel, és míg egykor neki segítettek, ma ő az, aki támogatja a fiatalokat. Egykori nevelőanyja, akit csak Anyácskának hív, létrehozott egy egyesületet, a Tűzcsiholót, mely azoknak segít, akik egykor állami gondozottak voltak és próbálnak teljes életet élni.

– mesélte az énekesnő a Best magazinnak.

Oláh Ibolya Forrás: Duna TV

Ibolya mind a mai napig szoros kapcsolatban van Anyácskával, azaz Illésné Ancsán Arankával. Minden fontos döntésben kikéri a véleményét, ő az az ember, aki igazán jól ismeri az énekesnőt, és pontosan tudja, mi az ami inspirálja, építi, és mi az, ami esetleg árthat neki. Sajnos ilyen is előfordult az életében.

– mondta Ibolya, aki jelenleg gőzerővel dolgozik legújabb szólólemezén. Nemcsak a karrierje, hanem a magánélete is rendben van, boldog párkapcsolatban él, de ennél többet nem szeretett volna elárulni a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.