Villamossal karambolozott a nyugdíjas hölgy, majd saját lábán sétált át a mentőautóhoz

Fotó: Major Kata - Origo -
Ferencváros baleset villamos autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy idős nő állítólag nem észlelte a közeledő villamost és összeütközött vele a Balázs Béla és a Haller utca sarkán a Ferencvárosban. 

A nő az eset előtt a Nagyvárad tér felől haladt az autójával a Mester utca felé, és bár záróvonal és tábla is tiltotta a kanyarodást, mégis ezt az opciót választotta.

Fotó: Major Kata - Origo

A 2M villamos vezetője megpróbálta megfékezni a járművét, de a lejtős terep miatt nem tudta megállítani azt, ezért beleszáguldott a piros Suzuki oldalába. Az ütközés erejétől a kocsi átsodródott a másik sínpályára, az ajtaja pedig úgy behorpadt, hogy az asszony beszorult az autóba. A nyugdíjas végül csodával határos módon képes volt kiszállni a járműből és elsétálni a rá váró mentőautóhoz.

Az ütközésnek szerencsére nem voltak súlyos következményei: a villamos utasai közül senki sem sérült meg, és a kocsit vezető hölgy sem szenvedett súlyos sérülést. Azonban a biztonsági öv megrántotta őt, ezért a Merényi Gusztáv kórházba szállították vizsgálatokra – írja a Metropol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.