Nyolc gyanúsítottja van két móri család összetűzésének

Forrás: Shutterstock -
bűncselekmény Mór
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz nap alatt nyolc embert fogtak el a nyomozók két móri család összetűzése után, közülük két férfi letartóztatásban, kettő bűnügyi felügyelet alatt, a többiek szabadlábon várják az ügy folytatását - közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu-n.

Közleményük szerint április 2-án indult büntetőeljárás egy Mór külterületén lévő telephelyen történt bántalmazás miatt. Két móri család tagjai, valamint több ismerősük egy korábbi sérelem miatt találkozót beszéltek meg. A találkozóra vascsővel, fejszével érkeztek, és azonnal megindultak áldozatuk, egy 45 éves férfi felé, akit több alkalommal megütöttek, majd fejszével fejbe vertek. A sértett súlyosan megsérült és elvesztette az eszméletét.

A kiérkező rendőrök egy 38 éves férfit fogtak el, majd széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás után néhány napon belül további hét embert állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.