Oláh Ibolya kimerülhetett: nekiment a mellette parkoló autónak a TV2-nél

Fotó: Major Kata -
Oláh Ibolya Sztárban sztár összetört autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Ibolya korábban elárulta, hogy kivette belőle az energiát a Sztárban sztár, valószínűleg ennek az eredménye az is, hogy a TV2 egyik műsorvezetőjének autójába ütközött.

Oláh Ibolyát egy új oldaláról ismerhették meg a nézők a Sztárban sztár című műsorban, de sokan aggódtak az énekesnőért, aki üzent a rajongóinak. "A Sztárban Sztár szuper izgalmas próbái, a rengeteg tanulás mellett a napi ingázás vidékről a próbákra és előadásra kicsit kivette belőlem az energiát" - mondta akkor. Valószínűleg a kimerültsége vezethetett a TV2 parkolójában történt kisebb balesethez is.

Oláh Ibolya számára fárasztó, de élvezetes volt a Sztárban sztár Fotó: Major Kata

A Stoy Magazin információi szerint Oláh Ibolya nekiment a mellette parkoló autónak, amelynek tulajdonosa Vitányi Judit. "Az egyik próba után Ibolya hazafelé indult, de amikor beült az autójába, és elindult, összetörte a mellette álló autót. Valószínűleg ijedtségében nem tudta felmérni a történteket, ez lehetett az oka, hogy újra gázt adott, és tovább akart menni. Az egyik biztonsági őr sietett a segítségére. Megállította és kiszállította a kocsiból" - mondta egy illető a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.