Autós üldözés Csepelen: drogos sofőr menekült a rendőrök elől

dreamstime -
autósüldözés elfogás Karambol Csepel drog rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrök leintették a sofőrt, ám az ahelyett, hogy megállt volna az ellenőrzéshez, beletaposott a gázba, s menekülőre fogta. A zsaruk üldözőbe vették a menekülő autóst. 

A sofőrt egy szemből érkező járőrautó állította meg, de itt még nem ért véget a történet: az autót vezető férfi a kocsiból kiugorva futni kezdett, ám nem jutott messzire, a rendőrök elfogták.

dreamstime

Autója kézifékjét az elfogott férfi nem húzta be, így a mögötte álló járőrautót is sikerült összetörnie. A kocsi átvizsgálásakor az is kiderült, hogy miért volt ilyen sürgős a dolga a sofőrnek: az utastérben drogfogyasztáshoz használt pipa, üres fóliadarabok és egy kábítószergyanús sodort cigaretta volt.

A 24 éves R. Jánost mintavételre állították elő, a kocsiból lefoglalt anyagokat szakértői vizsgálat alá vetik. Mivel a férfi először testvére adataival próbálta magát igazolni, XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nem csak kábítószer birtoklása vétség, hanem közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt is eljárást indított - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.