Összeverte testvérét a népszerű sorozatsztár, a rendőrök vitték el

Bam Margera rendőrség családon belüli erőszak
Brandon „Bam" Margera, az MTV Jackass című műsorának híres-hírhedt alakja hétfőn feladta magát a pennsylvaniai rendőrségen, miután elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A férfi durva összetűzésbe keveredett testvérével, Jesse-vel, aki szerint Bam dörömbölt és rugdosta az ajtót, majd fenyegető üzenetet hagyott neki.

Az események eszkalálódását követően után Bam többször megütötte testvérét, és azzal fenyegette, hogy megöli őt a házban lévő többi emberrel egyetemben. Margera ezt követően az erdőbe menekült, mielőtt a rendőrök megérkeztek volna.

Bam Margera Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Winter

A Jackass sztárja testi sértés és zaklatás vádjával néz szembe, ám ügyvédje szerint ártatlan. Margerát 50 ezer dollár (kb. 17 millió forint) óvadék ellenében szabadon engedték, előzetes meghallgatását május 25-re tűzték ki – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.