"Kimentem a fürdőszobába és hánytam" - ezt tette a műsorvezető, miután tudomást szerzett pasija hűtlenségéről

Melanie Sykes szerelem megcsalás kapcsolat Matt Goss
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angol televíziós és rádiós műsorvezető, Melanie Sykes önéletrajzi könyvben ír kudarcba fulladt kapcsolatáról Matt Goss-szal.

Melanie Sykes elárulta, hogyan végződött az akkoriban híressé vált szerelmük Matt Goss-szal. Az angol rádiós és televíziós műsorvezető és a Bros énekese 1992-1997 között alkottak egy párt, de a kapcsolatuk tragikus véget ért: megcsalás miatt szakítottak. A gyanút a telefonszámla keltette fel benne, ugyanis több idegen szám is feltűnt neki. Az pedig már végképp betette a kaput, amikor egy ismeretlen hölgy azt állította, ő a férfi barátnője.

"Annyira aggódtam amiatt, hogy ő féltékeny rám, el sem tudtam hinni, hogy ennyi éven át hűtlen volt. Kimentem a fürdőszobába és hánytam" - mesélt a műsorvezető a megsemmisítő pillanatról. Az énekes bocsánatért esedezett, még a nő kezét is megkérte, de hiába. Attól függetlenül, hogy a kapcsolatuk így ért véget, máig barátok maradtak - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.