Ferenc pápa fiatalokkal találkozott a Papp László Budapest Sportarénában

Ferenc pápa pápalátogatás Papp László Budapest Sportaréna
Ferenc pápa szombat délután a Papp László Budapest Sportarénában fiatalokkal találkozott. A katolikus egyházfőt - ahogy a többi látogatási helyszínen is - telt ház fogadta.

A budapesti eseményre nemcsak Magyarországról, hanem a határon túlról is érkeztek meghívott és regisztrált fiatal magyar katolikus hívek.

@hirtv_official A Szentatya megérkezett a fiatalokhoz az Arénába!#pápa #francesco #nekedbelegyen #foryou #tv #budapest #latogatas #fiatalok #arena ♬ eredeti hang - HírTV

Ferenc pápa így fogadta az egybegyűlteket: "Köszönöm a táncot, az éneket, a bátor tanúságtételeket, és hogy közötettek lehetek. Nem könnyű válaszokat adni a fiatalok felvetéseire, de segíteni kell a nagy válaszok megtalálásában. Az előre gyártott válaszok nem tesznek boldoggá."

Ferenc pápa magyarországi tartózkodását folyamatosan követhetitek a HírTV-n. Az előkészületekről és a Szentatya programjáról minden részlet megtalálható a HírTV oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.