Brutálisan bántalmazott egy férfi egy 17 éves lányt Karcagon

Forrás: Police.hu -
prostitúció brutális támadás Karcag bántalmazás fiatalkorú lány
A gyanúsítottegész éjszaka ütlegelte a fiatalkorú lányt, mert nem akart külföldön prostituáltként dolgozni. A feltételezett elkövető szerette volna ebből biztosítani saját külföldi megélhetését.

Egy 26 éves helyi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. április 27-ről április 28-ra virradó éjszaka karcagi lakóházában órákon keresztül bántalmazott egy 17 éves helybeli lányt. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított azt tervezte, hogy a kiskorú lányt külföldre viszi, ahol prostituáltként futtatja majd, hogy ebből fedezze saját megélhetését. A lány ezt megtagadta, ezért a gyanúsított brutálisan ütlegelte a kiskorút, aki a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendőrség elfogta azt a 26 éves karcagi férfit, aki brutálisan összevert egy 17 éves helyi lányt. Forrás: Police.hu

A bűncselekmény helyszínére kiérkező rendőr járőrök a lakcímén fogták el a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.

A nyomozók a férfit emberkereskedelem és kényszermunka bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A férfi tagadta a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. A nyomozó hatóság a gyanúsított őrizetbe vételéről határozott, majd az illetékes bíróság elrendelte letartóztatását - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.