Botrány a biatorbágyi majálison - egy 8 éves kislány 8 napon túl gyógyuló fejsérülést szenvedett

Forrás: Thinkstock -
majális Biatorbágy sérülés baleset körhintabaleset fejsérülés gyerek
Egy férfi annyira szeretett volna feljutni a körhintára, hogy még egy nyolcéves kislányt is fejbe vágott a fémüléssel. A gyermek 8 napon túl gyógyuló fejsérülést szenvedett. 

Szemtanúkat keres annak a nyolcéves kislánynak a családja, aki a biatorbágyi majálison szenvedett el 8 napon túl gyógyuló sérülést, amikor egy a még mozgásban lévő körhintára akart felülni egy férfi, akinek sikerült is megragadnia egy fémülést, ám azt megállítani nem tudta, ezért inkább eldobta azt. Az ülés a kislány fejének csapódott.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Ezt egy a majálison szintén résztvevő édesanya a Metropolnak azt mesélte, aki szerint a fenti említett férfi nem akarta kivárni a sorát, gyorsan helyet akart szerezni magának a ringlispílen, ezért megragadta a még járó körhinta egyik ülését, hogy „lefoglalja azt".

Az esetben egy másik gyermek is megsérült, de ő kisebb ütést kapott.

Egy másik szülő azt mondta, az a csoda, hogy nem történt percenként tragédia.

"Ennél a körhintánál az emberek nem tudtak viselkedni. Amint egy körnek vége volt, az emberek megrohamozták a szabaduló üléseket és már helyet is foglaltak, hogy még véletlenül se kelljen kivárni a sorukat. Szerintem itt az üzemeltetőt is elő lehetne venni, mert ez botrány volt..." – mondta el lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.