Megszólalt Galambos Lajos testvére: így érzi most magát a trombitaművész

Frizbi TV -
Galambos Lajos testvér börtön kórház
Ahogy azt a Life is megírta, múlt héten a baracskai börtönből a berettyújfalui börtönkórházba szállították át Galambos Lajost. A trombitaművész állapotáról most testvére, Galambos István mesélt.

Galambos Lajos eleve betegen vonult be Baracskára, hogy ott töltse le a rá kiszabott büntetését, ám már oda sem a saját lábán ment - mentővel szállították be a börtönbe, ahol azonnal a gyengélkedőbe került. Szerdán érkezett a hír, hogy a zenészt kedden át kellett szállítani Berettyóújfalura, a központi börtönkórházba, ahol teljes kivizsgálásnak vetik alá Lajcsit. Akkor az ügyvédje elmondta, hogy alapbetegsége miatt az lehetett a baj, hogy napok óta nem evett. Állapotáról most testvére nyilatkozott.

Megszólalt Galambos Lajos testvére: így érzi most magát a trombitaművész Frizbi TV

"Természetesen tisztában vagyok testvérem komoly betegségével, de erről meg kell értsék, nem beszélek. Annyit mondhatok el, hogy a betegsége miatt már régebb óta elő volt jegyezve egy műtétre, aminek úgy látszik, most jött el az ideje. A betegség nem válogat, nem vár... Lajos elképesztően nehéz helyzetben van, kit ne viselne meg, hogy rácsok mögött van, távol a szeretteitől, betegen. Próbál erős lenni, már csak miattunk is, hogy minél kevesebbet aggódjunk, de ez nem így megy" - mondta a Borsnak Galambos István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.