Hat kilométeren keresztül menekült a rendőrök elől, majd falnak csapódott az embercsempész Felsődobszán

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Daniel Bockwoldt -
felsődobsza embercsempész rendőrség autós üldözés
A rendőrök egy fehér dobozos kocsi sofőrjét akarták igazoltatni az M30-as autópályán, aki azonban a figyelmeztetés ellenére sem húzódott félre, hanem inkább a gázra taposott.

A férfi végül nem jutott messzire: az autópályáról letérve a közeli, pár kilométerrel arrébb fekvő Felsődobszára hajtott. A mindössze hat kilométerrel távolabb lévő településen a buszmegálló utáni fekvő kanyarban kisiklott és egy közeli ház falának rohant.

Hat kilométeren keresztül menekült a rendőrök elől, majd falnak csapódott az embercsempész Felsődobszán Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Daniel Bockwoldt

Mint kiderült, a vezető nemhiába menekült, a rendőrség ugyanis elárulta, hogy embercsempész vezette az autót, aminek a dobozos hátsó részében hat török állampolgárt szállított - írja a Ripost.

A helyiek elmondták, hogy a sofőr jóval a megengedett sebesség felett ment a járművel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.