Szépészeti beavatkozásokra gyűjtött 4 és fél millió forintja miatt kellett meghalnia Novozánszki Fanninak. A jogerős bírósági ítélet után Fanni édesanyja megkapja a lányától megörökölt pénzt, a család ügyvédje azt is elárulta, mihez kezd az összeggel az anya.

B. László nyereségvágyból ölte meg a Való Világ villa egykori lakóját, ám, miután végzett áldozatával, zavarában a gyilkosság helyszínén felejtette a pénzt, amit a rendőrség megtalált és bizonyítékként lefoglalt. 

Forrás: Facebook/Origo

Ezt a pénzt kapja most meg Fanni édesanyja, akinek ügyvédje, dr. Lichy József a Borsnak elárulta, mire költi az anya család a pénzt. 

"Utálja, irtózik tőle, tudja, hogy emiatt halt meg a gyermeke... Úgy tervezi egyébként, hogy majd ebből az összegből készíttett egy szobrot, az lesz Fanni emlékhelye. Morbid nem? Abból a pénzből készül emlékhely, amit a lány egy szépészeti beavatkozásra gyűjtött össze" – mondta el a lapnak a család jogi képviselője.

Ám a jogi része az ügynek még tart, bár B. Lászlót a bíróság jogerősen 20 év fegyházbüntetésre ítélte, a szülőknek ismét bíróságra kell menniük.