Erre költi Novozánszki Fanni édesanyja a meggyilkolt lányától örökölt pénzt

Forrás: Facebook/Origo -
gyilkosság Novozánszki Fanni pénz VV Fanni
Szépészeti beavatkozásokra gyűjtött 4 és fél millió forintja miatt kellett meghalnia Novozánszki Fanninak. A jogerős bírósági ítélet után Fanni édesanyja megkapja a lányától megörökölt pénzt, a család ügyvédje azt is elárulta, mihez kezd az összeggel az anya.

B. László nyereségvágyból ölte meg a Való Világ villa egykori lakóját, ám, miután végzett áldozatával, zavarában a gyilkosság helyszínén felejtette a pénzt, amit a rendőrség megtalált és bizonyítékként lefoglalt.

Forrás: Facebook/Origo

Ezt a pénzt kapja most meg Fanni édesanyja, akinek ügyvédje, dr. Lichy József a Borsnak elárulta, mire költi az anya család a pénzt.

"Utálja, irtózik tőle, tudja, hogy emiatt halt meg a gyermeke... Úgy tervezi egyébként, hogy majd ebből az összegből készíttett egy szobrot, az lesz Fanni emlékhelye. Morbid nem? Abból a pénzből készül emlékhely, amit a lány egy szépészeti beavatkozásra gyűjtött össze" – mondta el a lapnak a család jogi képviselője.

Ám a jogi része az ügynek még tart, bár B. Lászlót a bíróság jogerősen 20 év fegyházbüntetésre ítélte, a szülőknek ismét bíróságra kell menniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.