Nápoly helyett majdnem Bariba vitte utasait a Ryanair

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Nápoly Ryanair Bari hiba
Geönczeöl Attila borász Nápolyba indult szerdán, hogy egy pezsgőversenyen zsűrizzen, de a Ryanairnek hála, majdnem Barin kötött ki. 

Már a sorban állt a kapuban, hogy felszálljon a Nápolyba tartó Ryanair gépre, amikor meghallotta, hogy a sor elején egy légiutaskísérő közölte egy másik utassal: „Ez a gép Bariba megy".

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Tanácstalanul ácsorgott mindenki, eltelt vagy 15-20 perc, mire visszatereltek bennünket az épületbe, majd újabb fél óra múlva ahhoz a kapuhoz, ahonnan eredetileg Bariba indult volna egy gép. Valahogy megcserélték a két gépet vagy csak a kapukat" - mesélte Attila a Ripostnak, aki saját állítása szerint viccesnek tartotta a kialakult szituációt, bár tény, hogy nem minden utas osztozott a jókedvében.

Végü a valódi Nápolyba tartó gép pilótája is elsütött a beszállás után egy viccet a kínos esettel kapcsolatban: „Azok az utasok, akiknek nem Nápoly az úti céljuk, jelezzék a légikísérőknek..." - mondta be a mikrofonba.

A gép végül 1 óra késéssel, de szerencsésen landolt Nápolyban.

Hogy mi okozta a hibát, nem tudni. A Ripost megkereste az ügyel kapcsolatban a légitársaságot, de a kérdéseire egyelőre nem kapott választ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.