Borzalmas részletek: unokabátyja ölte meg a 24 éves tengelici nőt

gyilkosság Tengelic családon belüli erőszak
Holtan találtak egy 24 éves nőt a Tolna vármegyei Tengelic egyik lakóházában csütörtök hajnalban. A helyszínen felmerült az idegenkezűség gyanúja: a rendőrség nyomozni kezdett. A 29 éves tettest, aki leszúrta áldozatát, hamarosan el is fogták. A fiatal nőt az unokabátyja ölte meg.

A rendőröket a környékbeliek riasztották, akik furcsa hangokat hallottak az éjszaka közepén.

"Hajnali kettő óra húszkor sikítozásra, üvöltözésre ébredtem. A páromat felkeltettem, én közben telefonáltam a 112-nek, utána értesítettem a család tagjait, és hát, sajnos, miután kiérkeztek, hallottuk, hogy meghalt a hölgy" - mondta az RTL Híradójának egy szemtanú. A szomszédok úgy tudják, a férfi elvágta a fiatal nő torkát, több helyen megszúrta, majd elmenekült a helyszínről.

Az áldozat a nagymamájával, az unokahúgával és az unokabátyjával élt. Rosszul bántak vele, bántották, éheztették, dolgoztatták.

"Rengeteg olyan sérülés történt ezzel a lánnyal, amit a falu már nehezen viselt el. Voltak is egy páran, akik ezt jelentették" - mondta egy helyi lakos.

A rendőrök többször voltak már a családnál a gyilkossággal gyanúsított férfi agresszív viselkedése miatt. A férfit már többször kezelték pszichiátrián, a rendőrök az elfogása után korházba vitték. Egyelőre nem tudni, hogy miért ölte meg a nőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.