Itt van, amit mindenki hetek óta várt: erre számíthatsz a jövő héten

Forrás: Thinkstock -
Köpönyeg napsütés időjárás strandidő
Esős, borús hetek után 31-34 fokos maximumokkal itt a strandidő. 

Vasárnap

A ragyogó nyári napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarja. Nem lesz csapadék. Az északnyugati szél néha megélénkül. A hőmérséklet csúcsértéke eléri a 25-31 fokot.

Hétfő

Igazi strandidőre számíthatunk sok napsütéssel. A néha megnövekvő gomolyokból esetleg az Alpokalján fordulhat elő zápor, vagy zivatar. 27 és 34 fok közé erősödik a nappali felmelegedés, délen már hőség lesz.

Forrás: Thinkstock

Kedd

Fátyol- és gomolyfelhők zavarják a napsütést. Zápor, zivatar elszórtan fordulhat elő. Országszerte 30 fok körüli kánikula valószínű. A délnyugati szél megélénkülhet.

Szerda

Estig túlnyomóan napos, majd gomolyfelhős időre van kilátás. Estétől elszórtan alakulhat ki zivatar, akár jégesővel. Fokozódik a hőség: délen már 34-36 fokos meleg várható.

Csütörtök és péntek

Folytatódik a meleg nyári idő többórás napsütéssel, és gyakran megnövekvő gomolyokkal. Zápor, zivatar mindkét nap előfordul. A maximum-hőmérséklet 30 fok körül alakulhat - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.