Kiakasztotta az embereket a nő elmélete: sose halunk meg, helyette egy alternatív valóságba kerülünk

TikTok gondolatkísérlet univerzum alternatív valóság kvantumhalhatatlanság
Felborzolta a kedélyeket a TikTok-felhasználó, Joli Moli. Egy videóban azt állítja, lehetséges, hogy soha nem halunk meg, az úgynevezett "halálunkat" követően egy párhuzamos világként értelmezhető alternatív valóságba kerülünk.

A videós @joli.artist azt állítja, abban az alternatív valóságban, ahová kerülünk, nem fogunk emlékezni a korábban történtekre, ám lehetnek apró dolgok, amelyekből úgy érezhetjük, valami furcsa körülöttünk.

Joli emellett úgy véli, hogy a világ már többször elpusztult, az más kérdés, hogy mi nem vettük észre - ír róla az Indy.

@joli.artist#mandelaeffect#apocalypse#atworldsend#quantumphysics#quantumimmortality#ChimeHasYourBack#manyworlds♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO - Zassh

A nő az elméletét a Hans Moravec nevéhez köthető kvantumhalhatatlanság gondolatkísérletére alapozza, amelynek értelmében - leegyszerűsítve - a tudatos lények halhatatlanok. Hozzátette: az elmélet akkor állja meg a helyét, ha úgy ébredsz fel egy párhuzamos univerzumban, hogy az fel sem tűnik számodra, és fogalmad sincs arról, hogy túléltél egy apokalipszist.

Joli belekeveri a teóriájába a Mandela-hatást is, amelyről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.