Tragédia lett a lánykérés vége: lezuhant a szikláról a menyasszony

Forrás: Thinkstock -
zuhanás eljegyzés lánykérés szikla menyasszony
Egy menyasszony tragikus halált halt, miután lezuhant egy 30 méter magas szikláról, néhány pillanattal azután, hogy a barátja megkérte a kezét.

A 39 éves Yesim Demir és barátja, Nizamettin Gursu úgy döntöttek, hogy az északnyugat-törökországi Polenténél, egy csodálatos és romantikus helyszínen nézik meg a naplementét, ugyanis így szerették volna megünnepelni az eljegyzésüket. A férfi visszament az autóhoz, hogy kivegye a piknikezéshez szükséges felszerelést, amikor egy sikolyt hallott.

Tragédia lett a lánykérés vége - képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Azonnal a menyasszonyához rohant, de mire odaért, már késő volt: a nő 30 métert zuhant a szikláról. Az orvosok 45 percig küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteni.

"Azért választottuk azt a helyszínt, hogy a lánykérés után romantikus emlékünk legyen" - mondta Nizamettin Gursu. "Minden egyszerre történt. Elvesztette az egyensúlyát és leesett" - tette hozzá. Egy barátja pedig elmondta, rengetegen járnak oda, hogy megnézzék a naplementét, ezért óvintézkedéseket kellene tenni, hogy ilyen tragédia többször ne fordulhasson elő.

A hatóságok lezárták a területet és vizsgálatot indítottak - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.