Kábeleket tépett ki a falból, betörte a gyógyszeres szekrényt a mentők ügyeleti rendelőjében a drogos férfi: videó

vandalizmus Országos Mentőszolgálat drog ügyelet
Sokkoló esetet tett közzé az Országos Mentőszolgálat a Facebook oldalán. Egy bedrogozott férfi az ügyeleti rendelőjükben vandálkodott, a pusztításról videót is mutattak. 

Az eset kazincbarcikán történt: egy mentő a rendelés megkezdése előtt megérkezett az ügyeletre, ahol
hangos szitkozódást és csörömpölést hallott a rendelő épületéből. "Kiderült, hogy egy bedrogozott, középkorú férfi tört be a mentőkhöz, így bajtársunk azonnal riasztotta a rendőrséget. Bár ők percek alatt helyszínre értek, a férfi addigra szinte mindent szétvert, amit csak ért" - írták a közösségi oldalon.

Hozzátették, a férfi kábeleket tépett ki a falból, leverte a világítást, szekrényeket és asztalokat borított fel, szétszórta az iratokat, betörte az gyógyszerszekrényt, és a nagyértékű eszközöket is megrongálta. Bajtársaink gyorsan rendet raktak és a széttört eszközök pótlása is megtörtént, az anyagi kár azonban jelentős - olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.