"Meghalt a kisebbik fiam" - összeomlott a Szentesen medencébe fulladt kétéves Nándika édesapja

medence büntetőeljárás kisfiú fulladás Szentes
Július 25-én, kedden meghalt egy kétéves gyermek Szentesen. A kis Nándi élettelen testére a medencében talált rá az édesanyja, egyelőre nem tudni, hogy történt a tragédia.

A gyerek az udvaron játszott, amikor ruhástól belemászott az egy méter mély vízbe. Úgy tudni, az anyja a házban volt, csak egy kis időre hagyta magára. Amikor meglátta a medencében a kisfiút, azonnal kiemelte, segítséget kért a szomszédoktól, együtt próbálták újraéleszteni. A mentő is percek alatt a helyszínre ért, hosszan küzdöttek a gyremekért, de már nem tudták megmenteni. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben, ezért nem osztanak meg részleteket. Azt sem tudni, hogy kinek a felügyelete alatt állt Nándika a végzetes napon.

Medencébe fulladt egy kétéves kisfiú Szentesen Forrás: Donka Ferenc/ Délmagyar

A szomszédok, akik a kisfiú újraélesztésben is segítettek, nem árulnak el semmit. valószínűleg védeni akarják a családot, rengetegen elítélik őket, az apát és az anyát hibáztatják a történtek miatt.

"Az vesse rá az első követ, aki úgy 18 évig felnevel egy gyereket, hogy soha nem hibázik. Olyan nincs!" - mondta az egyik szomszédasszony a Tényeknek.

A Bors azt írja, Nándika szülei összeomlottak, az édesapja a Vad Fruttik Nekem senkim nincsen című dalát osztotta meg a Facebookon kisfia halála után. A szám alatt gyűlő részvétnyilvánításokat megköszönte, majd annyit írt: "Meghalt a kisebbik fiam."

A lap telefonon is elérte Józsefet, de nem kívánt nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.