Hatalmasat hibázott a Buckingham palota: egy lap szúrta ki a bakit

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
királyi család Harry Spare Meghan királyi fenség
Harry herceg már 2020-ban, amikor az udvarból távozott Meghannel lemondott a rangjáról, ám a titulusát csak most távolította el a palota az oldaláról. Innentől kezdve hivatalosan sem királyi fenség többé - írja a Daily Mail. 

A 2020-as kiválásuk után a palota arra jutott, hogy Harry és Meghan megtarthatják a címeiket, de nem használhatják azokat. "A sussexiak nem fogják használni címeiket, mivel már nem a királyi család dolgozói" - jelentették ki akkor.

Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban vált ki a királyi családból. Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein

Néhány napja azonban a brit királyi család honlapjáról levették Harry herceg titulusát, a profiljuk is lejjebb került és tevékenységeiket is máshol taglalják, mint korábban, ám az életrajzuk még megtalálható az oldalon - írja az amerikai Fox News.

A lépésre egyébként azután került sor, miután az Express pénteken beszámolt arról, hogy a palota oldalán még mindig a régi rangjával szerepel Harry. A Buckingham palota ezt követően közleményben a következőket írta, amit szintén az Express ismertetett: "A királyi család honlapja több mint ötezer oldalnyi információt tartalmaz. II. Erzsébet királynő halála után sok változtatást kell végrehajtani, ez pedig munka és időigényes, ezért egyéb, más tartalmak jelenleg elavultak lehetnek."

Azt nem tudni, hogy Harry miként reagált arra, hogy hivatalosan sem királyi fenség többé, de az biztosan nem érinti jól, hogy könyve, a Spare (Tartalék) tulajdonképpen bukás. Annak ellenére, hogy a megjelenésekor elkapkodták a boltokból és a sikerlisták élére került, ma már leginkább a szemetesben landol. A The Sun korábban arról írt, a Spanyolországban, Görögországban és Törökországban a nyaralók otthagyják a szállodai szobájukban a könyvet vagy kidobják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.