Az első iskolai napján gázolta halálra az autó a fiút

gyertya, gyász, halál, haláleset
baleset tragédia Landon Bourque sofőr
Tragédia történt a texasi Friscóban szerda reggel. Egy 15 éves diákot az első tanítási napján ütötte el egy autó. Landon Bourque, a Frisco Heritage High School labdarúgócsapatának másodéves hallgatója, a közösség szeretett tagja volt.

A McKinney Rendőrkapitányság közlése szerint Landon Bourque egy kereszteződésben biciklizett, amikor egy autó elütötte. A sofőr azonnal megállt, hogy segítséget nyújtson, de a fiún már nem lehetett segíteni - írja a People.

Az egyik lakos arról beszélt, hogy többen már korábban említették, hogy ez a kereszteződés életveszélyes, mások pedig azt szeretnék, ha több rendőrt állítanának oda a gyorshajtó sofőrök megfigyelése és elrettentése érdekében.

"Gondolj arra, hogy a te gyereked, unokahúgod, testvéred is lehetett volna. Nem szabadna ilyen gyorsan menni lakott területen" - mondta egy férfi a helyi híradónak.

A helyszínre érkező rendőrök megtalálták a diák összetört kerékpárját és a fejhallgatóját. A nyomozás egyelőre folyamatban van, így a rendőrség arról még nem adott információt, hogy a sofőr vagy a fiú hibázott-e.

Landont a családja, a barátai és az iskolája is gyászolják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.