Meghan Markle ott folytathatja, ahol Harry herceg előtt abbahagyta

Forrás: USA Network Media / Photo12 via AFP -
Harry Meghan Markle színészet karrierterv Suits
Ahogy arról írtunk, nem csupán a gyereknevelésről gondol mást, de a karrierterve sem egyezik Harry hercegnek és Meghan Markle-nek. A hírek szerint a sussexi hercegné visszatérne a színészethez. 

Az intouchweekly.com most arról ír, Meghan visszatérne a színészethez, így ott - vagy majdnem ott folytatná - , ahol Harry előtt abbahagyta.

Az elmúlt hetekben Meghan régi tévéműsora, a Suits nézettségi rekordokat döntött, egyetlen mérési hét alatt a streaming szolgáltatás legnézettebb sorozata lett. „Meghannal közölték, hogy az adatok alapján a rajongók igényt tartanak arra, hogy újra szerepeljen" – mondta az lapnak informátora.

Meghan Markle a Suitsban Forrás: USA Network Media / Photo12 via AFP

"Mivel a többi pénzforrás elapadt, úgy tudni, Meghan nem mond nemet és a színészi visszatérését tervezi. Harry pedig 100 százalékosan támogatja őt" - nyilatkozta a lapnak egy jól értesült.

Meghan egyébként hét évadon keresztül játszotta a jogvédő Rachel Zane-t a Suitsban, de kisebb projektekben is részt vett. Bár tavaly azt nyilatkozta a Varietynek, hogy nem tér vissza a rivaldafénybe, úgy tűnik, meggondolta magát és láthatjuk még filmvásznon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.