Hét percig volt halott szívleállása után egy férfi: elképesztő dolgokat tapasztalt

halál Újraélesztés színész szívleállás
Shiv Grewal 2013-ban lett rosszul otthonában, a felesége azonnal mentőt hívott hozzá, de mire a segítség megérkezett, a férfi már halott volt. Hét perc után sikerült újraéleszteni. Tíz évvel a történtek után mesélt arról, hogy miket tapasztalt azalatt a néhány perc alatt.

A brit színész tíz évvel a szívleállása után mesélt arról, hogy mi történt vele abban a hét percben, amíg próbálták őt újraéleszteni.

Hét percig volt halott szívleállása után egy férfi: elképesztő dolgokat tapasztalt Forrás: AFP

"Éreztem, hogy a dolgok teljesen elkülönülnek a testemtől. Olyan volt, mintha egy ürességben lennék, de voltak érzéseim. Nem volt testem, mint olyan. Azt hiszem, kicsit olyan volt, mint a vízben úszás, súlytalannak és a fizikai világtól elszakadtnak érzed magad. Egy ponton a Hold felett utaztam, és láttam a meteoritokat és az egész űrt."

Azt is elmondta, hogy akkoriban rájött, hogy „lehetőségek egész sora, különféle életek és reinkarnációk" kínálkoztak fel neki.

"Nem akartam őket. Nagyon világossá tettem, hogy vissza akarok térni a testembe, az időmbe, a feleségemhez, és tovább akarok élni" - magyarázta.

Végül a kiérkező mentőknek sikerült őt visszahozni az életbe. Ezt követően egy hónapig volt kómában, az agya oxigénhiányos lett. A történtek óta sokkal jobban értékeli az életet és kevésbé fél a haláltól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.