Felfordult a nő gyomra a férje undorító takarítási szokásától: gusztustalan és egészségtelen

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2016 Roman Kosolapov/Shutterstock. No use without permission./Roman Kosolapov -
tisztítószer házaspár férj tisztítás
Egy terhes nő megharagudott férjére miután rájött, mivel mossa fel a padlót. Heves vita alakult ki köztük a férfi szokása miatt.

A ház körüli munkák sokak között válthatnak ki vitát az eltérő szokások és igények miatt, ez történt ezzal a házaspárral is. A várandós nő ráébredt, férje mivel mossa fel a padlót, az undorító szokástól pedig felfordult a feleség gyomra.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2016 Roman Kosolapov/Shutterstock. No use without permission./Roman Kosolapov

„Amikor befejezi a felmosást, beleteszi a felmosót a vödörbe, a vödröt pedig kiteszi a verandára" - kezdi a nő a történetét a Redditen. Igen ám, csakhogy a férj képes ezt addig ismtéleni, amíg a víz fekete nem lesz, és meg azután is azzal a vízzel mos fel, mert úgy gondolja, a tisztítószerek elpusztítják a baktériumokat. A nő megkérte, hogy minden felmosás után öntse ki a koszos levet különösen most, hogy várandós, de a férj nem hajlandó változtatni a szokásán. „Azt mondta,inkább elhagyja a házat, mert egyértelmű, hogy nem tisztelem egyik döntését sem. Felkapta a kulcsait, beült az autóba, és elhajtott" - számolt be vitájukról a nő egy közösségi oldalon. A dologot súlyosbítja, hogy a párnak van egy kutyája, is olykor-olykor bepisil.

A kommentelők egyértelműen a feleség oldalán áltak főleg azután, hogy kiderült, a férj egykor házmester volt és iskolákat takarított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.