Az amerikai légierő őrmestere állítja, idegenek ültettek üzenetet az agyába: le is jegyezte

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Marko Aliaksandr/Shutterstock. No use without permission./Marko Aliaksandr -
időutazás UFO üzenet amerikai légierő
Furcsa dolgot állít az amerikai légierő volt őrmestere, aki találkozott egy földönkívülivel.

Jim Penniston a RAF Woodbridge-ben volt szolgálatban 1980 decemberében, amikor számos megmagyarázhatatlan fényt láttak a közeli Rendlesham-erdőben. A kiszolgáló személyzet tagjai is látták a fényeket, és mivel éppen a hidegháború zajlott, azonnali biztonsági aggályok merültek fel. Jim Penniston törzsőrmester volt Woodbridge szolgálatban lévő repülésvezetője, így társaival együtt elindultak a keleti kapuhoz, hogy tiszta képet kapjanak a helyzetről.

Úgy gondolták, hogy a legvalószínűbb magyarázat az, hogy lezuhnat egy repülőgép, de értetlenül álltak a feltételezett becsapódás hangjának hiánya miatt. Nem zárhatták ki a szovjet kémek behatolását sem, de amit találtak, az egészen más volt. Jim Penniston egy „ismeretlen eredetű" repülőgép észlelését rögzítette a jegyzetfüzetébe, amelynek külső héján furcsa hieroglifák voltak.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Marko Aliaksandr/Shutterstock. No use without permission./Marko Aliaksandr

Penniston a gépet "háromszög alakúnak" írta le, kék, fehér és piros lámpákkal, és a felülete "simának" tűnt. A leírások mellett több oldal is nullákkal és egyesekkel volt tele, amelyek nagyon hasonlítottak egy bináris kódra.

Peniston azt mondta, hogy a kód „az UFO-tól letöltött információ ". Hozzátette, fogalma sincs, hogyan került az információ a fejébe.

Egy szakértő kezébe adták, akit nem tájékoztattak arról, mire számíthat. Az illető szerint pedig a kód egy üzenet a jövőből. „Az emberiség kutatása folyamatos... folyamatos a bolygó előrehaladása érdekében. A szemünk szeme. Származási év 8100" - szólt a megfejtés.

A rejtélyes üzenet után a világ különböző helyeinek koordinátái voltak lejegyezve:

Caracol Brazíliában, Sedona az Egyesült Államokban, Arizona államban, a gízai nagy piramis, Taishan-hegy Kínában, Peru titokzatos Nazca vonalai, Apollón temploma Görögországban és – a legmegdöbbentőbb – az Írországtól nyugatra fekvő, figyelemre méltó tengerfolt, amelyet egyszerűen „az eredet" néven jegyeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.