A Madeleine McCann-ügy gyanúsítottjának nyaka körül szorul a hurok: új szemtanú került elő

Hazel Behan nemi erőszak madeleine mccann
A Madeleine McCann-ügy főgyanúsítottját láthatta egy szemtanú elsietni az állítólagos nemi erőszak helyszínéről Portugáliában.

Egy feketébe öltözött alakot láttak felmászni egy lakótömbbe, hogy betörjön Hazel Behan szobájába. A Madeleine McCann-ügy főgyanúsítottját több erőszakos cselekedettel vádolják, a többi között azzal, hogy 2004 júniusában megerőszakolta Hazel Behan ír diákot a portugáliai Praia da Rochában.

Ez a helyszín mindössze 16 kilométerre van attól az üdülőhelytől, ahonnan a hároméves Madeleine 2007 májusában eltűnt, miközben a családjával nyaralt.

Egy forrás a Hazel lakása közelében történt 2004-es megfigyelésről azt mondta: „Egy új szemtanú kereste meg a rendőrséget."

„Az illető egy közeli szállodában kezdte meg a kora reggeli műszakját, és azt mondta, hogy látott egy feketébe öltözött férfit, aki elszalad a lakótömbből. Láthatta az arcát, mert az levette a maszkot, és a rendőrségen Christian B-ként azonosította."

A braunschweigi nemi erőszak pere mellett Christian B-t több szexuális támadással is vádolják, amik Algarve-ban 2000 és 2017 között történtek - írja a The Sun.

Tavaly a 40 éves Hazel lemondott a névtelenség jogáról. „Mindig azt mondtam, hogy a támadóm egy német, akinek átható kék szeme van és hangja azonnal felismerhető. Amikor Christian B nevét nyilvánosságra hozták a Madeleine-üggyel kapcsolatban, tudtam, hogy ő az."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.