Nyers hússal eteti 14 hónapos fiát az apa: azt állítja, a here a gyerek kedvence

bikaherék nyers hús kockázat étkezés gyerek
Egy férfi, aki az interneten a nyers bikaherék fogyasztásával szerzett magának hírnevet, elárulta, hogy 14 hónapos fia is nagyon szereti a nyers húst.

A 31 éves Pauly Long 2021 októberében tudta meg, hogy apa lesz, hat hónappal azelőtt, hogy „egyfajta kísérletet" követően rájött, élvezi a nyers hús ízét.

Ami kihívásnak indult - a nyers herék evése - az hamarosan az étkezésének alapjává vált. Sokáig kizárólag húst evett, de azóta már változatosabb a férfi étrendje. 14 hónapos kisfiát is rászoktatta a nyers hús evésére.

„A fiam először a májat próbálta ki nyersen, körülbelül egy éves korában. Aztán néhány hónappal ezelőtt kipróbálta a nyers herét. Ő is szereti. Valójában ez az egyik kedvence" - mondta Pauly. „Nem erőltetem rá a nyers húst. Soha nem erőltettem semmit a gyerekemre, és nem is fogok" - tette hozzá. Leszögezte alaposan megvizsgálta a nyers hús fogyasztásának kockázatait.

@paulylong It’s literally one of his top 3 favorites #fatherson#bulltesticles#rawmeat#kids#parents#parentsoftiktok#dad#dadlife#dadsoftiktok#toddler#babyboy#toddlers#cutekid#fyp#foryou#foodchallenge#eatingchallenge#eatingshow#eatingsounds#eatingasmr#eatingshowasmr#foodie#foodtiktok#foodlover♬ Testicles - Lil Tayboy

„Amit megtanultam, az az, hogy ha a nyers húst minőségi forrásból szerzi be az ember, és az megfelelően van tartósítva, akkor az esetek 99%-ában nem lesz baj" - mondta, bár tavaly háromszor kapott ételmérgezést, elmondása szerint olyan ételek miatt, amiket éttermekből vásárolt. Felesége nem lelkesedett azért, hogy nyers húst adjanak a gyereküknek, de a szakértők sem javasolják. Dr. Lawrence Cunningham szerint sok kockázattal jár - írja a Metro. „A kisgyermekek nyers hússal való etetése nem javasolt a jelentős egészségügyi kockázatok miatt. A csecsemők érzékeny és fejlődő emésztőrendszere nem biztos, hogy hatékonyan kezeli a nyers ételeket, különösen a húsokat. Ezenkívül a nyers hús fogyasztása káros baktériumoknak teheti ki a csecsemőket, ami potenciális élelmiszer-eredetű betegségekhez vez" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.