Fontos változás lépett érvénybe Ricsike tragikus halála után a pesterzsébeti iskolában

Forrás: police.hu -
pesterzsébeti iskola főbejárat halál Ricsike fontos változás
A pesterzsébeti Gyulai István Általános Iskola előtt érte halálos baleset a kilencéves Ricsit, ahová édesanyja kísérte el, aki szemtanúja is volt a balesetnek. Megpróbálta kiszabadítani a fiát törmelékek alól, de már semmit sem tehetett a megmentése érdekében. A tragédia után fontos döntést hozott a pesterzsébeti iskola.

A sofőrt a rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsítja, szabadlábon védekezhet. A szemtanúk szerint a balesetet okozó férfi a tragédia helyszínén maga is összetört, és a baleset pillanatában megállította a járművet, kiszállt, és segíteni próbált, de nem sikerült Ricsi életét megmenteni.

A tragédia után fontos változás lépett életbe a pesterzsébeti iskolában - írja a Bors.

Forrás: police.hu

Az alsósokat beengedő kapu ugyanis bezárult. Oda azóta az iskola egy rácsot és egy táblát helyezett, mely arra figyelmeztet: ezentúl a kicsik is a főbejáraton mehetnek be, méghozzá tanári kísérettel:

A gyerekek a főbejáraton fognak kijönni a tanító nénikkel, kérem, oda jöjjenek értük!

– olvasható a frissen kihelyezett rácson, míg egy másik táblán egy nyíl mutatja az utat a főbejárat felé.

A lap információi szerint nemcsak a bejáratot helyezték át, hanem mellénybe öltözött közterületesek is állnak a suli előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.