Közzétették a telefonhívást, ami befutott a 911-hez Matthew Perry halálakor

Jóbarátok hangfelvétel Matthew Perry segélyhívás
Közzétették annak telefonhívásnak a hangfelvételét, amivel Matthew Perry halálát jelentette be egy férfi a 911-es segélyhívón. A színészt az asszisztense találta meg az otthonában található pezsgőfürdőben.

A felvétel 16 másodperces, és a személyes adatokat kisípolták, de egyértelmű, hogy Perryről van szó. Tisztán hallhatók a Rescue (mentés) és a drowning (fulladás) szavak. A felvétel a New York Post oldalán jelent meg, itt is hallgatható vissza.

Metthew Perry halálával kapcsolatban kizárták az idegenkezűséget Forrás: Getty Images via AFP/Theo Wargo

A hívást követően a mentők elindultak a színész otthonához, ahová röviddel utánuk sokkos állapotban Perry szülei is megérkeztek.

A hatóságok még vizsgálják, miben halt meg a Jóbarátok sztárja. Azt már tudni lehet, hogy a színész otthonában nem találtak kábítószert, viszont rengeteg gyógyszert, köztük hangulatjavítókat igen. Az idegenkezűséget is kizárták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.