George Clooney őszintén vallott Matthew Perryről: "Nem volt boldog"

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
George Clooney Jóbarátok Vészhelyzet Matthew Perry
George Clooney jól ismerte Matthew Perryt, és habár tudta, hogy a színész nem boldog, álmában sem gondolta volna, hogy olyan sok szörnyűségen ment keresztül, mint amikről a könyvében számolt be. 

Matthew Perry legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy szerepet kapott a Jóbarátokban, mindig is arra vágyott ugyanis, hogy egy sitcomban játszhasson. „Csak egy rendes sitcomba akarok bekerülni, és én lennék a világ legboldogabb embere" - idézte fel George Clooney azt, mit is mondott neki a Jóbarátok színésze. „És bekerült valószínűleg a valaha volt egyik legjobbba. Nem volt boldog. Nem hozott neki örömet, boldogságot vagy békét" - árulta el a 62 éves színész.

Matthew Perry nem volt boldog Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Abban az időben Clooney a Vészhelyzetet forgatta, míg Matthew Perry a Jóbarátokat. Mindkettő a '90-es évek legnépszerűbb sorozata volt, szinte minden nap egymás mellett dolgoztak, mégsem tudták, min megy keresztül a színész - írja a Page Six. „Csak azt tudtuk, hogy nem volt boldog, de fogalmam sem volt arról, hogy napi 12 Vicodint szed, és egyetlen szívszorító dologról sem, amiről később beszélt" - mondta Clooney, utalva Perry vallomásaira, amiket a "Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet" című memoárjában írt meg.

A Jóbarátok sztárja 54 évesen halt meg, otthonában találtak rá. Az csak nemrég derült ki, hogy pontosan mi okozta a halálát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.