Hatalmas baki a klinikán: idegen embriókat ültettek egy nő méhébe - a szülés után kellett visszaadnia őket a biológiai szülőknek

baba klinika embrió
Egy queensi koreai-amerikai házaspár ikerlányokat várt, de két másik pártól származó fiúkkal jött ki a szülőszobából. Hat héttel később mindkét fiút át kellett adniuk a biológiai szülőknek, miközben az egyik anya egy másik pár gyermekével volt várandós. A tévedés következtében minden érintett sérült és beperelték a klinikát. 

A pár, akit akit a bírósági iratok AP-nak és YZ-nek neveznek, évekig küzdöttek a teherbeesésért, mielőtt 100 000 dollárt költöttek a dél-kaliforniai Cha Fertility Clinicen.

Hatalmas tévedés történt egy termékenységi klinikán: összecseréltek több embriót Forrás: Shutterstock

Az egyik kisfiú szülei, Anni Manukyan és férje, Ashot szintén perlik a klinikát, és mélyen megérintette őket AP és YZ traumája és fájdalma. Anni arról számol be, hogy a baba átadása egy szállodában történt meg, a "két anya" találkozása szívfacsaró volt, úgy vélik, mindketten áldozatok - írja a Daily Mail.

Adam Wolf, Manukyanék ügyvédje ügyvédje úgy véli, ez a hihetetlen eseménysorozat a Cha Fertility Clinic alkalmatlanságát mutatja és hozzátette, az itt történt tragédiához foghatót még sosem látott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.