Meghan Markle munkáért kapkod: mindenhol elutasítják

támogatás együttműködés Harry Meghan Markle munka
Meghan Markle nyitott az új márkák és új cégek felé, hogy bővítse a látókörét  - de állítólag nehezen tudja megvetni a lábát.

Meghan Markle "kétségbeesetten" keresi egy nagy márka támogatását, miközben ő és Harry herceg a további karrierlehetőségeket kutatja - állítja egy királyi szerző.

Számos kommentátor és a párhoz közel álló forrás azt állította, hogy Harry és Meghan most arra törekszenek, hogy újjáépítsék magukat, hogy ne függjenek annyira a királyi imázsuktól. Egy szakértő szerint Meghan különösen egy márkára vetett szemet - de az együttműködés egyelőre nem akar sikerülni a hercegné számára.

Meghan Markle fáradozásait egyelőre nem koronázza siker Forrás: AFP/Angela Weiss

Tom Bower királyi szerző azt mondta: "Meghan hatalmas erőfeszítéseket tett. (...) Szerintem kétségbeesetten keres egy megállapodást egy olyan céggel, mint például a Dior, ám csalódnia kellett, mivel még egyetlen szerződést sem kötött".

A Dior egyik bennfentese azonban elutasította az ötletet, és azt mondta a Telegraphnak: "Sussex hercegnéje nem tárgyal a Diorral. Nem igazak azok az állítások, miszerint a francia divatházzal fog együttműködni" - írja az Express. Meghan és Harry feje nemcsak emiatt fájhat, hanem népszerűségük miatt is: Hollywood legnagyobb veszteseinek tartják őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.