Napi horoszkóp 2024. január 7.: A Skorpió Hold érzelmessé tehet

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp bolygóállás Hold
Vitákat generálhatnak a vasárnapi bolygóállások, de ha észnél vagy, nem mész bele és békére törekszel. A Skorpió Hold érzelmessé tehet, ami nem baj, de vigyázz, hogy ne menj át túlságosan érzelgősbe. 

Az Ikrek fordítsanak kiemelt figyelmet most az egészségükre, az Oroszlán hallgasson a józan eszére és ne hagyja, hogy befolyásolják. A Kos ne most mondja el a véleményét, pláne, ha az nem túl hizelgő, a Bikára és a Skorpióra a Skorpióban járó Hold lesz nagy hatással: érzelmesebbek és intuizívabbak lehetnek. A Szűz furcsa üzenetet kaphat, a Baknak spirituális élményben lehet része, a Halak pedig új erőre kap.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap nagyon résen kell lenned, mert könnyen robbanhat a bomba. Talán kísértést érzel, hogy kemény mondd el a véleményedet, de ennél nagyobb hibát talán most nem is követhetnél el. A legjobb, ha mindenkivel távolságot tartasz, és megőrzöd a békét.

A Skorpió Hold érzelmessé tehet. Forrás: Shutterstock

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap is a mély érzésű Skorpióban jár a Hold, ami téged is kibillenthet a nyugalomból. Ez azonban nem jelent rosszat, sőt! Most ugyanis olyan felismeréseid lehetnek, amelyek hosszú távon segítenek a fejlődésben.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap az egészséged legyen a legfontosabb. Add meg magadnak a legjobbat. Egyél minél egészségesebb ételeket, igyál minél több folyadékot, és a mozgásról se feledkezz el. Igazi rekreációs napod lesz, ha így teszel. Ikrek havi horoszkóp

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.