1761 óta üzemel a világ legrégebbi csokoládéboltja: nagyjából a nyitás óta a megszokott a kínálat

Forrás: Pixabay -
különlegesség csokoládé Párizs üzlet édesség
A párizsi édességboltban még az a kínálat is megtalálható, amivel annak idején kinyitották a boltot. 

Az À la Mère de Famille már 1761 óta szolgálja ki az édesszájúakat. Az üzlet különlegessége az, hogy az itt kapható csokoládék és egyéb édességek nagyjából ugyanazok, mint amiket már a nyitáskor is árultak.

Több mint 200 éve szolgálja ki a vásárlókat a párizsi édességbolt Forrás: Pixabay

A párizsi 9. kerületben található üzletbe olyan belépni, mintha visszamennénk az időben. A történelmi üzletet egy Pierre-Jean Bernard nevű férfi alapította, aki egy földi mennyországot szeretett volna létrehozni az édesszájúak számára. A márka azóta egy lánccá nőtte ki magát, Párizsban már 11 ilyen üzlet található köszönhetően a Dolfi családnak, akik 2000-ben átvették a boltot.

A régi szép időkhöz hasonlóan minden házon belül készül, a kakaó csokoládévá alakításától kezdve a karamell és a praliné készítéséig, de persze újdonságok is megtalálhatóak a boltokban - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.