Megérezte, hogy tragédia történik: nyilatkozott az asszony, akinek a Titan-balesetben elhunyt a férje és a fia

Forrás: AFP/Handout -
Titanic tengeralattjáró gyász Titan tragédia
Örökké emlékezni fog a világ a Titan tengeralattjáró tragédiájára, amelynek fedélzetén öt ember meghalt. Köztük volt Shahzada Dawood és 19 éves fia Suleman Dawood. A férfi felesége, a fiú édesanyja, Christine Dawood megrázó vallomást tett. Elmondta, érezte, hogy valami nagy baj lesz. 

Christine elárulta, először úgy volt, hogy 2018-ban ő megy a férjével az útra, de a koronavírus miatt ez elmaradt, közben pedig fiuk betöltötte a 18. évét és mivel Suleman nagyon szeretett volna ott lenni a hajón, beleegyeztek, hogy ő tart Shahzadával. A fiú úgy tervezte, hogy a hajón merülés közben Rubik-kocka-rekordot is felállít.

A gyászoló asszony, aki kisebbik gyermekével, a 18 éves Alinával kettesben próbálja meg feldolgozni a gyászt, a The Sunnak arról beszélt, hogy amikor elbúcsúzott szeretteitől, volt egy rossz érzése, olyannyira, hogy a merülés előtti este beteg lett.

Sulemant és Shahzadát gyászolja Christine Forrás: AFP/Handout

Christine Dawood és lánya a Titant kísérő hajón, a Polar Prince-on tartózkodott, ott értesültek arról, hogy elveszítették a kapcsolatot a Titanic roncsaihoz merülő Titannal. Aztán megtudták, hogy nagy a baj, de reménykedtek, de hamarosan kiderült, hogy a maradványokat megtalálták és nincs túlélő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.