horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Mindent felperzselő, hatalmas szerelem alakul ki pillanatok alatt a Bika és a Skorpió között. Nem ritka esetükben a "szerelem első látásra" jelenség. A Skorpió magnetikus kisugárzása azonnal elbűvöli a Bikát, a Skorpió pedig ideális társat lát szenvedélyes természetének kibontakoztatására a Bikában. Mindketten hűségesek, akár egy egész életen keresztül. A Skorpió féltékeny természete először tetszik a Bikának, szerelme bizonyítékát látja a féltésben, ám egy idő után terhére lehet. Vigyázni kell, hogy a Skorpió féltékenysége ne legyen oktalanul eltúlzott, és hogy a Bika mindig tudjon elég rugalmas és türelmes lenni a Skorpióval szemben, és akkor ideális kapcsolat szövődhet közöttük.

Szex

Mindkettő nagy szexuális étvágyú, ám a Skorpiót egyetlen másik jegy sem győzheti le. A Bikát valósággal elsodorja a Skorpió szenvedélyessége.

Barátság

Föld és víz elem vonzza egymást, emellett itt két külön temperamentum vonzásáról is szó van. A Skorpió egyszer nyugodt, máskor heves, teljesen kiszámíthatatlan természete vonzza a megfontolt, óvatos Bikát. A Skorpiót pedig pontosan az a kiegyensúlyozott és meggondolt alapbeállítottság bűvöli el, aminek ő a hiányát szenvedi. Van, hogy a Skorpió végletes dolgai, őrült és sötét ötletei megijesztik a Bikát, és nem hajlandó vele veszélyesnek látszó titkos terveit végrehajtani. A fő feszültségforrás az lehet kettejük között, hogy a Bika biztonságot igényli és a kényelmet, a Skorpiónak pedig életeleme az izgalom és a veszélyes helyzetek. Sokszor előfordul, hogy a Bika nem érti a kiszámíthatatlan Skorpió viselkedését, és ez egyszerre bosszantja és vonzza őt. Gyakoribb közöttük a szerelem, mint a barátság. Az egyneműek barátságában valószínűleg kiéleződnek az ellentétek: a Bika jobban szeret otthon, a nyugodt és biztonságos otthonában tevékenykedni, a Skorpió pedig mindig valami sötét, izgalmas és szokatlan élményre vágyik, amire a Bika soha nem lesz kapható.

Munka

Ha a Bika a főnök, akkor a Skorpió valószínűleg átveszi az irányítást, a Bika pedig ezt észre sem veszi. A Bika irányít látszólag, a Skorpió ténylegesen. Ha a Skorpió a főnök, akkor a maximumot várja el a Bikától, éppúgy, ahogy önmagától is. A Skorpió, ha érdekelt a munkában, akkor képes önmagát megtagadva, aszketikus módon hajszoni magát, ameddig be nem fejezte. A Bika erre nem képes, és nem is érti, hogy hogyan lehet olyan fontos bármi, mint az ő jó közérzete, miért nem lehet lazábban és nyugodt tempóban, lassan megcsinálni a feladatot. Ebből konfliktusok keletkezhetnek közöttük.

Tanács

A Skorpiónak meg kell értenie, hogy a Bika biztonságra vágyik. A Bikának pedig el kell fogadnia a Skorpió végletes természetét, és tudomásul venni, hogy néha bizony egyedüllétre vágyik, és ez nem jelenti azt, hogy nem szereti őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.