csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak néhány problémát kell megoldaniuk, a Halakra pedig pihenés és láblógatás vár a hét végén.

Kos

Végre nem kell korán kelned, így kialudhatod magadból az utóbbi napok feszültségeit. Fontos, hogy ezen a hétvégén stresszmentesítsd magadat, mert olyan erők kezdenek rajtad eluralkodni, amelyek nincsenek pozitív hatással az egészségedre.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Hétvégi tipp: Mindkét nap csak akkor kelj fel, amikor már teljesen kipihented magad. Kapcsold ki az ébresztőt, majd jelez a szervezeted, ha már elég volt neki a pihenésből!


Bika

Rengeted felgyűlt feladat, probléma megoldása vár rád e hétvégén. Hogy azért magadra is maradjon időd, tervezd meg okosan eme két napot és annak óráit. Ha így teszel, nemcsak utolérheted magad teendőidben, de még kellemes meglepetésben is részed lehet.

Hétvégi tipp: Feladataid nem vesznek olyan sok időt igénybe, mint az elsőre látszik. Szombaton túl is lehetsz mindegyiken, így az egész vasárnap a tiéd lehet!

Szeretnéd tudni, mit hoz a holnap? Kérdezd ezoterikus tanácsadónőnket, Robelint!





Ikrek

Ha már elígérted magad, ne mondd le, csak akkor, ha semmiképpen nem tudod megoldani máshogy a helyzetet. Ügyelj a családi békére különösen szombat délután, amikor is kisebb veszekedés alakulhat ki, egy apró félreértésből. Néha olyan banális dolgokon tudsz elkezdeni vitázni, nem igaz?

Hétvégi tipp: Szeretteid körében mindenki melletted áll. Beszéljétek meg, és utána felejtsétek is el. Vasárnap töltsétek együtt az estét!


Rák

Vasárnap vigyázz, nehogy elcsábuljál egy olyan dologgal kapcsolatosan, amire nincs is szükséged, és még az árát sem éri meg. A csillagok hatásának köszönhetően egy kicsit engedékenyebb hangulatban leszel, ezért különösen fontos az anyagiakra odafigyelned.

Hétvégi tipp: Bármire is adsz ki pénzt, alaposan gondold végig, vajon tényleg szükséged van-e rá. Ha nincs, inkább tedd vissza a polcra!

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Oroszlán

Fergeteges hétvége elé nézel: minden percében rejlenek különleges és izgalmas meglepetések. Élvezd minden pillanatát, és másokkal is oszd meg örömöd. Lehet, hogy vannak körülötted olyan emberek, akik nem ilyen szerencsések. Vasárnap segíts nekik úgy, hogy vond be őket az életedbe.

Hétvégi tipp: Nemcsak a rosszkedv lehet ragadós, hanem a jókedv is. Varázsolj magad köré csupa boldog embert!


Szűz

Már szombat délelőtt intézz el minden olyan családi kötelezettséget, ami fontos, mert már a délután lehet, hogy nem várt programot hoz. Mivel elemedben vagy, mindenféleképpen mondj igent rá, mert jól fogod magad érezni! Olyan társaságba hívhatnak, ahol új barátokra találhatsz.

Hétvégi tipp: A vasárnapot töltsd játékos tevékenységgel! Egy családi Gazdálkodj okosan, vagy olyan társasjátékban fogsz brillírozni, ami szervezőkészséget igényel.

Mérleg

Szokatlan lazaságod vasárnap olyan kapcsolat kialakulásának kedvez, ami nem biztos, hogy előnyödre válik. Nem baj, sőt kell is, hogy az ember néha csak az ösztönei után menjen, de azért légy résen mindig, és most ne menj bele semmibe, ami legbelül kétségeket támaszt benned.

Hétvégi tipp: Különösen azokat a személyeket elemezd ki alaposan, akiket egy ismeretlen vagy egy nemrégen bemutatott ember visz az életedbe.

Skorpió

Kiváló formában vagy! Remek lehetőség ez a két nap arra, hogy egy kicsit a családoddal foglalkozz. Az utóbbi időben hanyagoltad őket, de most behozhatod lemaradásod. Nagyon hálásak lesznek ezért neked, és rengeteg szeretetben lehet részed!

Hétvégi tipp: A vasárnap rendkívüli lesz ezen a téren, mert egy szeretted ajkát olyan mondat hagyhatja el, amire már régóta vágytál.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Nyilas

Vedd célba az egyik wellness-szolgáltatót, és kényeztesd magadat! Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy kellőképpen felkészülj a vasárnap délutánra, amikor is egy váratlan telefonhívással be nem tervezett programra invitálnak. Ne hagyd ki, vegyél részt benne, nem fogod megbánni!

Hétvégi tipp: A vasárnapi programon olyan emberekkel hozhat össze a sors, akik hatással lesznek szakmai karrieredre!


Bak

Próbáld meg elintézni, hogy legalább az egyik nap ne kelljen dolgoznod, vagy házimunkákat végezned. Még a gondolataidat is tereld valami másra, teljesen zárd ki a munkát, karriert a hétvégédből. Ha valaki nem hagy békén egy találkozó miatt, most engedhetsz neki, mert kellemesen fogsz csalódni!

Hétvégi tipp: Bár eddig minden idegszáladdal tiltakoztál egy közeli ismerősöddel eltöltött délutántól, most ne halogasd tovább. A szombat délután kedvező lesz ebből a szempontból!


Vízöntő

Egész jól indul a hétvégéd, ugye? Bár igen hamar letudod otthoni teendőidet, mégsem tudsz elszakadni teljesen tőlük. Komoly gondolatok foglalkoztatnak, ami egyik családtagoddal, vagy esetlen párodhoz való hozzáállásoddal kapcsolatos.

Hétvégi tipp: Remek alkalom arra, hogy tisztázz magadban bizonyos kérdéseket. Ne félj tőlük! Reálisan látod a dolgokat, ami lelki megnyugvást fog hozni.


Halak

Az egész szombatod a henyélés jegyében telhet. Szükséged is van a láblógatásra, ne hagyd, hogy bárki emiatt szemrehányást tegyen neked. A vasárnapot már ne pazarold erre, találj ki valamilyen hasznos vagy kellemes tevékenységet. Ha semmi nem jut eszedbe, hát ápold családi kapcsolataidat, szánj szeretteidre egy kis időt!

Hétvégi tipp: Lehet, hogy pont jókor fogsz bele a magánéletbeli kapcsolataid ápolásába, mert már egy kis veszekedésfelhő lebegett a fejed felett.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.