Éva gyógyszerfüggő lesz, ha kiesik?

VV Éva gyógyszer Való Világ 4 pánikbetegség függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éva apja, György attól fél, hogy lánya a gyógyszerekhez nyúl, ha veszít a játékban.

A Villa Törtetője bele fog rokkanni a vereségbe - ezt állítja édesapja, aki szerint lánya a csatákat megnyerheti, de a ValóVilág végső háborújában nem fog diadalt aratni. Baukó György véleménye szerint ugyanis Éva nem nyerheti meg a ValóVilágot, de bízik abban, hogy ott lesz a dobogón.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


"Teljesen mindegy, hogy kit visz magával párbajozni, vasárnap este valószínűleg ő megy vissza a villába, de sajnos ez nem elég a végső győzelemhez. Évát nagyon sokan szeretik, ugyanakkor megosztó személyiség is. Ahogy egyébként Alekosz is az. Azt gondolom, hogy a villa okostojásának nem lenne ekkora a népszerűségi indexe, ha Éva nem lenne mellette a villában, de ez ugyanúgy fordítva is igaz. Ők ketten nagyon jól formálják egymást, éppen ezért az ő szavazótáboruk a legnagyobb, de sajnos kettőjük közül nem Éva kerülne ki győztesen"- magyarázta a Blikknek az édesapa, aki már tanúja volt annak, hogyan veszít Éva igen közel a céltól.

"A Bar 2.0-ban is csak a második helyig jutott, mindössze 340 szavazattal maradt le az első helyről. Iszonyatosan rosszulesett neki, nagyon nehezen fogadta el a vereséget, és félek attól, hogy most ezt újra át kell élnie. Ő pánikbetegséggel küzd, egy ilyenfajta vereség pedig valószínűleg nem tesz jót a neki. Elképzelhető, hogy ismét a nyugtatókban keresne menedéket. A villában egyelőre biztonságban van, hiszen folyamatosan figyelnek az egészségére, de vajon ki törődik majd Évával, ha már kiszabadult a luxusbörtönből?" - tette fel a kérdést az aggódó édesapa.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.