finálé VV Anikó kihívás VV Jerzy Való Világ 4 párbaj VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akik figyelemmel kísérték a VV4 eseményeit, láthatták, hogy akik eddig kiestek, nem is tudták elképzelni magukat győztesnek. Még most is van közöttük két olyan személy, aki tisztában van azzal, hogy semmiképp sem nyerheti meg az áhított fődíjat. Robelin, a Life.hu ezoterikus tanácsadója megjósolja, ki lesz a következő kieső.

Nézd meg ezt is!
Eláruljuk a titkot: Így lehetsz smink nélkül is gyönyörű!






rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Anikónál megvan a veszélye annak, hogy a csinos nőket kedvelő férfiak rá voksolnak, és Béla nem szeretne hoppon maradni. Megjegyzem, egyáltalán nem kellene tőle sem tartania, de ezt csak mi, nézők tudjuk.

Szerinted van olyan, hogy valaki elszalasztja a nagy Őt? A mi a hősnőnknek sikerült! Nézd meg, hogyan!



A dzsungeltörvények íratlan szabályai megkövetelik, hogy a játékosok az "életben maradásért" harcoljanak egymással - mindegy, hogy egy barátról vagy ellenségről van szó. Mivel Bécinek bőven volt ideje felmérni "kollégái" erős és gyenge pontját, így nem kétséges, hogy milyen koncepció alapján dönt.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Béci Jerzyvel fogja összemérni magát, akit tutira kint fog hagyni, hiszen neki a legkisebb a rajongótábora. Így a villarapper a következő kiválasztáson védett lesz.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

A következő alkalommal az Alekosz-Éva páros csakis Anikóra teheti a jelet, aki bárkit visz is magával, esélytelen arra, hogy visszafelé is átléphesse a luxusbörtön küszöbét. Ezért biztos, hogy az Alekosz-Éva-Béci hármasból áll majd fel a finalisták csapata.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.