Való Világ 4 vetélkedő VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa mackója elhagyta a ValóVilágot, egészségügyi problémákra hivatkozva. Idegei felmondták a szolgálatot, így úgy döntött, hogy a cél előtt feladja a villabeli életét. A lakók hiányolják Lacit, de nélküle is zajlik az élet.

Lacit kórházba szállították

A hideg éjszaka többeket megviselt, főleg Lacit, aki nagyon rosszul viselte a reggelt, többször a mellkasát masszírozta. Alekosz és Éva viszont vidáman ébredt, s elvonultak csevegni - miért is ne, a legközelebbi kiválasztásról témáztak. A sakkozás alatt kiderült, hogy a törtető lány szinte retteg Bécitől. Valljuk be, önző módon más bőrét akarja vásárra vinni, hogy megússzon egy Béci-Éva párbajt az elkövetkezendő időszakban. Közben a ruszki katona állapota rosszabbodott, így mentőt hívtak neki, majd kórházba szállították.

Jutalomjáték

A jutalomjátékban ezúttal mindenkire szükség volt. Ilyenkor a harc azért megy, hogy megszerezzék a kulcsokat a jutalomládához. Ezúttal a dzsungellakóknak a fejükön lévő ereszcsatornákat kellett megfelelően összeilleszteni, amibe Béci öntötte a vizet - utóbbi jó esetben óriási kémcsőbe zúdult, melyben kulcsok voltak. 10 kulcsból kilencet sikerült megkaparintaniuk, de végül a kincses ládikóban ismét fikarcnyi adag árválkodott a vízből.

Béci a bátorságpróbán

A nézők szavazata alapján ezúttal Béci látogatta meg a dzsungel szépségszalonját. Először fodrásznál, majd pedikűrösnél, manikűrösnél és kozmetikusnál is járhatott a villa rapper sráca. Béci azonban itt is férfiasan helytállt.

Alekosz és Éva akcióban

Alekosz és Éva nem tudott nyugton maradni, ismét akcióba lendültek. Ezúttal a bugyuta Jerzyt támadták be, de hiába. Azt hitték, túljárnak az eszén, de tévedtek. A törtető lány kitervelte, hogy közli Jerzyvel, amennyiben Alekoszra teszi a jelét, akkor biztos, hogy őt viszi ki. Ezzel a cselekedettel szerette volna elkerülni, hogy a görög okostojásra pakolja majd a kiválasztáskor a jelét. A szépfiúnak azonban esze ágában sem volt elárulni, hogy kit küldene haza ezúttal. A két kíváncsiskodó terve így meghiúsult.

Anikó beszólt Évának

A sámánjáték alatt egymás taktikáját kellett elemezni. Anikó egy percig sem kertelt, és Éva képébe vágta, hogy Alekosz az, aki erősíti őt a villában, amiből azonnal kisebb csetepaté kerekedett. A törtető lány ugyanis ezt úgy értelmezte, hogy az érdi Ciceró hátán akar felkapaszkodni. Végül Béci is rákontrázott, ami végképp kiverte a biztosítékot a felrobbant hajú lánynál. Ám érdekes volt, hogy Alek akkor és ott nem állt ki a lány mellett, de utána megmelengette Évike lelkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.