Csodát tehet egy csokor piros tulipán!

virág virágenergetika gyógyítás energia ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú sorokban lehetne leírni, miket kapunk a virágoktól, anélkül, hogy tudnánk róla. Arra már rájött az ember, hogy a virággal, növénnyel gyógyítani lehet. Sőt, a görbe útra tévedt férfi is felhasználja a legszebb virágok varázslatos erejét, hogy párja ellen elkövetett vétkére bocsánatot nyerjen. A legtöbb esetben el is éri célját, hiszen egy csokor virág megnyugtat, erőt ad, kibékít, elmond mindent helyettünk.

Áprilisban nyílik a Föld energiáját közvetítő virágok egy része. Rövid ittlétük alatt átadják azokat az erőket, melyek a tél folyamán legyengült energiaháztartásunkat feltöltheti.

Nárcisz




Thinkstock
Thinkstock






Jácint




Gyöngyvirág





Thinkstock
Thinkstock






Tulipán





Thinkstock
Thinkstock







A magnólia fa árnyékában azok töltsenek el jelentősebb időt, akiknek az otthonteremtés feladata nyomja a vállát. Akik úgy érzik, hogy nem eléggé stabil az a "gyökér", ami a földi létben a biztonságérzetet erősíti.

Ha úgy érezzük, hogy a felsorolt virágok mellé szeretnénk még másik fajtát is választani, ne tartsuk magunkat vissza! Nem hiába tették tele vázáikat régen a hölgyek otthonaikban. Pedig ők még nem ismerték a virágenergetikát.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.