Rá se ismernél! Éveket öregedett a tinisztár

Vogue Emma Watson Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Watson már jócskán maga mögött hagyta Harry Pottert és a varázslóiskolát - ma a legnagyobb divatcégek versengenek a legfiatalabb hollywoodi díváért.

A Harry Potter-filmek Hermionéját az a megtiszteltetés érte, hogy ő lett az amerikai Vogue magazin júliusi címlaplánya. Emma a képeken már közel sem az a bájos diáklány, amilyennek megszokhattuk: igazi boszorkányként, vadító nőszemélyként flörtöl a kamerával. Az is hihetetlen a vörös rúzsos képek láttán, hogy a címlaplány mindössze 21 éves - akár harmincnak is kinéz új, merész külsejével.

vougue.co.uk
vougue.co.uk



Miss Watson mögött nagyon sikeres évek állnak. A Harry Potter-filmek mellett olyan világmárkák reklámkampányaiban szerepelt, mint a Burberry vagy a Lancome. Az utóbbi időben azonban már terhessé vált számára Hermione Granger megformálása: zavarta őt, hogy csakis ezzel a szereppel azonosítják. Amint vége lett a hetedik - egyben utolsó - rész forgatásának, Emma lázadásként megszabadult a védjegyévé vált hosszú, göndör fürtjeitől, és lassan egy éve - épp fiús hajának köszönhetően - lett igazi stílusikon. A fiatal lány ősszel állítólag visszatér az iskolapadba: ismét a Brown egyetem diákja lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.