önismeret fogászat életmód fog sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Befolyásolhatja a fogaid állapota a sorsodat? Igen! Nyisd ki a szád és a Life.hu elárulja, miért nem működik jól az életed!

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!


Thinkstock
Thinkstock


Minden a fogaiddal kezdődik

Lehet, hogy azért nem múlik el teljesen az arcüreggyulladásod vagy felfázásod, mert amalgámtömés van a fogadban? Tizenévesen amalgámtömést vagy piercinget helyeztek a szádba, és azóta hormonális problémákkal küszködsz, netán túlsúllyal? Begyulladt a fogad és ezzel párhuzamosan elromlott a párkapcsolatod, vagy kirúgtak a munkahelyedről? A gyulladt, hiányzó fogak, az amalgámtömés, a fémet tartalmazó korona, a piercing vagy a fém implantátumok nagymértékben befolyásolják a munkádat, a jellemedet és a társas kapcsolataidat. Ezért fontos tisztázni mindenkor, de különösen válságos élethelyzetben, hogy milyen állapotban vannak a fogaid. A gyulladások és az amalgám-, higany- és nehézfém-mérgezés komoly hatással bír a testedben zajló funkciókra, a gondolkodásodra, ezáltal egészségedre és a sorsodra is, így minél hamarabb fel kell számolnod a fogaiddal és a fémekkel, toxinokkal kapcsolatos problémákat - tájékoztat Bíró Tünde, holisztikus életmódszakértő.

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!



Biológiai fogorvoslás - mit jelent valójában?

A hagyományos fogorvosi ellátásokkal szemben a biológiai fogorvoslás holisztikus szemléletű és fémmentes módszer, amely nem csupán lokálisan javítja a rossz fogakat. A krónikus zavaró tényezőket, a gócokat elektro-akupunktúrával, fogáram-méréssel és kineziológiai teszttel tárja fel, majd felkészíti a testet a nehézfémek kivezetésére és szanálására. Ha több amalgámtömés van a szádban, a szakember fokozatosan, gondosan, speciális eltávolítási eljárásokat alkalmazva cseréli ki a higanyt tartalmazó töméseket, fémszerkezeteket, és kizárólag biológiailag megfelelő anyagokkal helyettesíti - fűzi hozzá a szakértő.

Thinkstock
Thinkstock

A mérgező élet

A környezetszennyezés és az ipari tömeggyártás miatt egyre több toxikus méreg kerül a táplálkozási láncolatba, a levegőbe és az ivóvízbe, amelyek közül az ember szervezetére a belélegzett mérgek jelentik a legnagyobb veszélyt. Ám ha a testedben oldószerek és vegyszerek is megjelennek, még súlyosabb a helyzet. A WHO szerint a krónikus betegségek kb. 70%-a a nehézfémmérgezésekre vezethető vissza. Az amalgám manapság még mindig a legelterjedtebb fogtömő anyag, ennek összetétele mintegy 50% elemi higany, 35% ezüst, 13% ózon, 2% réz és kis mennyiségű cink. Ezt keveri össze a fogorvos közvetlen a felhasználás előtt, és tömi a lyukas fogadba. Az egészségügyi ellátásban használt amalgámtömések és fémimplantátumok a nyál útján bekerülnek a bélbe, a nyálkahártyán keresztül a vérbe és a nyirokba és a fog dentin-csatornáin keresztül a csontokba is. Ha a nyál ivóvíz lenne, be kellene tiltani, ugyanis némelyeknél olyan magas a nyál higanykoncentrációja, amely meghaladja az ivóvíz egészségügyi határértékét - vélekedik a szakértő.

Tipp! Elképesztő átalakulás, VV Zsófi új arcot kapott! Nézd meg képgalériánkat!



A kellemetlen lehelet tönkreteheti a kapcsolatodat

Olyan a szád íze, mintha "kilincset szopogattál volna" és bármit teszel, mégis érzed azt a kellemetlen kipárolgást a leheleteden? A nyelven, a mandulán megtelepedő baktériumok és kórokozók mikroflórát hoznak létre, ami kellemetlen szájszagot okoz. E folyamat szoros összefüggésben áll a szádban lévő tömésekkel, fémpótlásokkal valamint a fogaid állapotával, ugyanis ezek jelenlétében a nyál összetétele módosul, s így sokkal nagyobb esély nyílik a baktériumok megjelenésére, mint fémmentes állapotban. A szájszag megszüntetéséhez fontos tisztázni, mi történik a szádban, az emésztőrendszerben, illetve rossz étkezési szokások is előidézhetik a jelenséget. Szakértőnk véleménye szerint a nem megfelelő étrend, a helytelenül megválasztott fogkrém, az állandó rágózás és az amalgámtömés együttesen csak tovább súlyosbítja a helyzetet, komoly testi-lelki, és akár párkapcsolati tüneteket is eredményezhet. A száj- vagy nyelvpiercing pedig a "korona" a szájban lévő áldatlan állapotok terén.

Thinkstock
Thinkstock

Keresd a természetes megoldásokat

A higany- és nehézfémmérgezés, illetve a gyulladások lelki síkon ugyanolyan károsodást okozhatnak, mint fizikai szinteken. Ha szeretnéd kézben tartani az életedet, elsőként kérj szakértői segítséget annak tisztázására, milyen mértékben befolyásolja jelenlegi egészségi, testi, lelki és társas viszonyaidat a fogaid állapota.
A biológiai fogorvoslás mellett a kineziológia, a meditáció vagy a jóga segítségével visszatalálhatsz önmagadhoz és megtalálhatod a belső békédet. Egészséged fenntartása érdekében fogyassz minél több természetes forrásból származó élelmiszert, illetve organikus étrend-kiegészítőket. Méregteleníts (szakember segítségével) és kerüld a méreganyagokkal való érintkezést. A lerakódásokat, fogköveket, nyálkövet rendszeresen távolíttasd el a szádból, alakítsd át életvezetési szokásaidat és tisztítsd meg a környezetedet. Legyél "bio", és kezdd a száddal a változást, mert a száj a test és a lélek kapuja.

Játssz és nyerd meg a 6 darab Nativa ajándékcsomag egyikét!


Tudtad? Minden fog egy bizonyos szervhez és emberi tulajdonsághoz, valamint családi-érzelmi-társadalmi kapcsolathoz kötődik. Ha rossz a fogad vagy nehézfémmel terhelt, a hozzá tartozó szerv és kapcsolat is elromolhat.

http://biotunder.info/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.